Otteluennakko: MSM – Nurmon Jymy

MSM-NurmonJymy

Ennakkoasetelmat:

Virallisesti muutaman kuukauden pystyssä ollut MSM on aloittanut kautensa Keski-Suomen 5.divarissa samalla tavalla mihin se lopetti Hirviliiga-taipaleensa. Kausi on sujunut pelkästään voittojen siivittämänä maalierolla 35-14. Tehokkaimmat pelimiehet ovat olleet Jere Åkerlund (12+7) sekä Miika Laitinen (3+9). Suomen cupissa MSM kärsi ensimmäisessä pelissään tappion TYP:lle mutta on sen jälkeen tiputtanut useamman kolmosdivarijoukkueen jatkosta.

Toista kauttaan divarissa pelaava Nurmon Jymy on aloittanut kautensa erittäin vahvasti, sillä se on hävinnyt vain yhden ottelun ja voittanut 5. Esimerkkinä viime viikonloppuna se kaatoi jyväskyläläisen O2 jatkoajalla lukemin 8-7. Joukkueessa pisteiden tekeminen on jakaantunut tasaisesti ja sisäisen pistepörssin kärkikolmikon muodostaa Tommi Kärkkäinen (4+4), Lauri lehtimäki (3+4) sekä Eetu Sariola (3+4).

MSM lähtee siis ensimmäistä kertaa historiassaan näin suurena altavastaajana otteluun. Neljä sarjatasoa ylempänä pelaavasta Jymystä löytyy nimittäin myös esimerkiksi yli 300 peliä liigassa pelannut Miika Malkamäki. Vedonlyönnissä Nordicbet tarjoaa MSM:n voitolle lähes kymmenen kerrointa, mikä ei ole yhtään liioteltua pelaajistoja verrattaessa. Perjantaina klo 18.30 alkaen selviääkin tekeekö MSM vastaavan ihmeen kuin Suomi koripallossa tai Islanti jalkapallon EM-kisoissa.

Seuraa näitä pelaajia:

MSM: Petteri Puumala #5

MSM:n puolelta valinta seurattavaksi pelaajaksi on ilmiselvä. “Pepe” on illan vastustajan Nurmon Jymyn kasvatti, mutta vastustajista poiketen tämä mieskarkki on edennyt elämässään ja loikannut Seinäjoelta dominoimaan Jyväskylän yötä sekä samalla liittynyt MSM:n vahvuuteen. Edellisessä Suomen cupin pelissä kertaalleen osunut Pepe tuntee vastustajan läpikotaisin ja illan aikana nähdäänkin pääseekö hän iskemään heidän heikkoihin kohtiinsa.

Nurmon Jymy: Miika Malkamäki #47

Miika Malkamäen tilastot: otteluita liigassa playoffit mukaan laskettuna noin 350, kolme SM-kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia. Vastaviin tilastoihin ei ole MSM:llä mitään sanottavaa vaikka aikoinaan Hirviliigassa olikin kolme nuorten MM-kultaa voittanutta peluria mukana rosterissa. Tämän kokeneen pakin laukaus on painava ja perjantaina MSM:ltä vaaditaan varmasti monia uhrautuvia peittoja tämän lämmyn edessä.

Pepen tärkeimmät huomiot vastustajista:

Oula Keski-Hynnilä #91:

+ pöhinäkentästä saatu mielikuvitus

+ lyhyt tukka

+ avaimet taskussa

– repeilee kentällä

Joona Hautala #72:

+ peittää paljon

+ kädet käy

– ruokavalio

– aiemmat näytöt Jyväskylästä

 

MSM toivottaa kaikki ihmismielet tervetulleeksi katsomaan tätä jännitysnäytelmää!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s